SPIRULINA ANDINA JAKO ZELENÁ PŘESNÍDÁVKA
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  

 

Vřele Vám doporučujeme netradiční, ale přesto výbornou a jednoduchou svačinku, podporující Vaše zdraví, kterou je jablečná přesnídávka se spirulinou andinou.

Jablko zajistí v pokrmu ovocnou chuť a SPIRULINA ANDINA  dodá našemu tělu vzácné fytonutrienty (rostlinné výživné látky), na které je nesmírně bohatá. Spirulina je kromě jiných lehce vstřebatelných živin také úžasným zdrojem chlorofylu, betakarotenu, železa, vitamínu B12, enzymů, vitamínů, minerálních látek, vzácných esenciálních mastných kyselin GLA a je největším zdrojem rostlinných bílkovin. Užívání SPIRULINY ANDINY  dodá organismu nejenom vše co potřebuje, aby byl „fit“, ale také odvádí z těla toxiny a těžké kovy.
Není třeba se obávat ani zelené barvy pokrmu, (někteří tvrdí že je odpuzuje), ale zelená je přeci krásná, uklidňující barva a ta ze spiruliny ještě plná chlorofylu – tolik drahocenného pro náš organizmus.

RECEPT OD BARBORY

SUROVINY:

1 velké jablko
– 1 lžička skořice / 1 lžička algarrobo
– 1 lžička spiruliny
– voda (dle konzistence jakou chcete)

POSTUP:

1) Jablko zbavíme jádřinců a nakrájíme na malé kousky.
2) Ty vložíme do smoothie-makeru nebo mixéru.
3) Přidáme skořici, spirulinu a vodu dle vlastního uvážení.
4) Vše umixujeme na kaši a přelijeme do mističky.

DOBROU CHUŤ  :-))


  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •   
  •  
  •  
Další články