NENÍ OMEGA JAKO OMEGA

Publikováno uživatelem Kategorie: Peruánské byliny, Super foods
NENÍ OMEGA JAKO OMEGA

 

Není omega jako omega.

Určitě víte, že Omega 3 je jednou z nejdůležitějších složek výživy, kterou náš organismus potřebuje a kterou si neumí přirozeně vytvořit. Je to organická mastná kyselina s významným zdrojem energie a slouží jako základní stavební kámen všech buněčných membrán v těle. Jako nenasycená mastná kyselina Omega 3 zajišťuje pružnost a elasticitu cévních stěn, má protizánětlivé účinky, zvyšuje produkci „dobrého“ cholesterolu, snižuje krevní tlak, posiluje funkce mozku a nervového systému, hlavně v prenatálním období, pozitivně podporuje kardiovaskulární systém a metabolismus, omezuje rizika infarktu myokardu, roztroušené sklerózy, rakoviny, mrtvice a významně ovlivňuje prevenci vzniku a léčbu autoimunitních onemocnění.

A jelikož Omega není jako Omega a je velice důležitá kvalita, původ, postup zpracování a v konečném výsledku vstřebatelnost pro lidský organismus, musíme na trhu mezi produkty pečlivě vybírat. I tady máme možnost sáhnout do Peruánské pokladnice a použít z ní další obdivuhodný poklad: Sacha Inchi – lahodný a ojedinělý olej z oříšků amazonského keře Sacha Inchi. Díky unikátní technologii je z těchto semen (oříšků) získáván olej jedinečné kvality na světě, který je zdrojem nenasycených mastných kyselin v unikátním rovnovážném poměru Omega 3, 6 a 9. Také vstřebatelnost jemného oleje je více než 96% a celkový obsah Omega 93,7%, z toho Omega 3 až 48%!- což se nevyskytuje v žádné jiné rostlině a druhu ryb.


Olej Sacha Inchi je zlatým medailistou!

Na mezinárodní výstavě olejů v Paříži získal zlatou medaili, jako nejlepší olej na světe. Ocenění získali i Peruánci – za způsob extrakce oleje, který dovolil ponechat v něm nenarušené složky.

Díky tomu máme 100 % čistý olej, bez žádných stabilizátorů, které ve většině olejů být musí. Na jeho dokonalosti má určitě podíl i velké množství antioxidantů, jaké v něm příroda uložila.

Pokud se máme zmínit o Omega z ryb, tak v produktech obsahujících živočišnou Omegu se nachází množství toxických látek, hlavně těžkých kovů, které mořské ryby ze zamořených moří bohužel pohlcují. Pokud ryby pochází z umělých chovů, kde jsou špatně krmené a „nadívané“ antibiotiky a růstovými hormony, je situace ještě horší. A i z tohoto důvodu je nejbezpečnější a nejčistší rostlinná omega.

Kde najdeme ten nejlepší, čistý zdroj Omega 3 ?

SACHA INCHI, KRÁL OLEJŮ, je objevem novým a teprve získává popularitu. Proto ho nenajdete v regálech supermarketů, ani běžně v lékárnách. (Nesměle se objevuje v některých internetových obchodech – ale pozor na kvalitu – někteří nepoctiví dodavatelé v Peru ho míchají s jinými oleji, má trochu jinou chuť a rychle stárne.)

Pořiďte si ho se zárukou.

A tu Vám dávají „průkopníci“, kteří vyhledávají to nejlepší z peruánské přírody – firma Uncaria ČR.

Olej Sacha Inchi, někdy i nazývaný Inca Inchi, má lahodnou oříškovou chuť a pije se po lžičkách. Díky tomu bezprostředně do organizmu dodáváme Omega 3 a jiné cenné složky které obsahuje. Může se také přidávat do studených salátů a jiných studených jídel.

Věřím, že až se sami přesvědčíte o tom, že „Není omega jako omega“, nebude na Vašem stole jen hostem, ale stane se součástí Vaší rodiny – důležitým partnerem Vašeho zdraví.

KOUPIT OLEJ ČÍST VÍCE V HERBÁŘI

TEN JEDINÝ ORGINAL OD UNCARIA ČŘ

 

Podobné články:

Další články

Napsat komentář

Vaše emailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *